Husmålning i Piteå

Korps Entreprenad - När du vill ha proffsig service och perfekta resultat!

Korps Entreprenad är en enskild näringsverksamhet med bas i Luleå. Hos oss hittar du ett brett utbud av tjänster inom husmålning och snöskottning, men även verksamhet inom travsport. Vi föder upp och tränar travhästar, samt hyr ut boxar i travstall för din häst. Med oss får du serviceinriktade målare och snöskottare som har stor omsorg om din fastighet, och är du intresserad av travsport så är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Börjar din fasad flagna och se sliten ut?

Låt oss fräscha upp den! Vi hjälper dig att hitta den perfekta kulören och levererar alltid förstklassiga resultat oavsett hur din bostad ser ut. När det gäller husmålning är det viktigt att man går noggrant till väga. Vi vet vilken typ av färg som ska användas till olika fasader, och hjälper dig att hitta rätt kulör som passar in i omgivningen. En ordentlig fasadmålning skyddar mot väder och vind och ser till att ditt hus står pall i många år framöver. Önskar du se referensjobb så visar vi gärna upp tidigare projekt som vi är lite extra stolta över, dessutom får du trygga garantier efter avslutat arbete. Kort och gott har vi allt du behöver för en lyckad husmålning.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Korps Entreprenad lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Husmålning i Piteå

VI UNDERLÄTTAR DIN VARDAG

Är du i behov av takskottning och bor i Norrbotten eller de övre delarna av Västerbotten? Vi på Korps Entreprenad vet vad som krävs för att ge dig snöskottning på tak som är säker, effektiv och prisvärd. Snöskottning på tak är riskfyllt och ska alltid utföras av fackmän med rätt utrustning och utbildning. Vi uppfyller dina krav på kompetens, kvalitet och servicenivå. Med oss kan du känna dig trygg och veta att du får ett säkert tak utan istappar och snö som riskerar att skada människor och egendom.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor, eller önskar en offert!

 

Inom kort kommer vi erbjuda byggnation av Attefallshus och friggebodar

Attefallshus är en ny typ av mindre tomtbyggnation som inte kräver bygglov. Huset får ha upp till 25 m² boyta och kan inredas som permanentbostad. Förutom att det fungerar utmärkt som första tonårsboende kan du välja om Attefallshuset ska användas som t.ex. garage, förråd, gäststuga eller bastu. Vill du bygga en friggebod på din tomt? Med en friggebod från Attefallshus får du ett användbart utrymme på max 15 m² som du kan inreda som extra gäststuga eller använda som förvaring för t.ex. trädgårdsredskap. Såväl friggebodar som Attefallshus från oss håller fin kvalitet och är motståndskraftiga mot väder och vind. Vi hjälper dig gärna med tips och val av modell av ditt Attefallshus!

Våra tjänster

Husmålning - Korps Entreprenad

Husmålning

Fasadtvätt - Korps Entreprenad

Fasadtvätt

Målning - Korps Entreprenad

Målning

Snöskottning - Korps Entreprenad

Snöskottning

Takskottning - Korps Entreprenad

Takskottning

Travsport - Korps Entreprenad

Travsport

Kontakta oss idag för prisförslag!

Kontakta oss

Vi gör rätt från början!

Kompetens som du kan lita på

Vi på Korps Entreprenad levererar prisvärda lösningar för hus och hem, och lägger ner lika stort engagemang och noggrannhet oavsett projekt. Såväl målning som snöskottning kännetecknas av kvalitetstänk i alla led, så att du som kund endast får exemplariska resultat. Med vår gedigna erfarenhet blir allt korrekt från början och du slipper ett riktigt hästjobb. Önskar du utnyttja ROT-avdraget så hjälper vi dig förstås med det också. Du får helt enkelt kompetens som du kan lita på – med trygga garantier.

Varmt välkommen att maila eller slå en signal för mer information om våra tjänster!